Sprey Köpük Çatının Maliyetini Ne Belirler?

Kaliteli bir SPF çatı uygulayıcısı, ticari çatı kaplama endüstrisinde bir mükemmellik standardını karşılayacak veya aşacak bir eğitim, sınav ve deneyim kombinasyonu gerektirir.

Bilgi

Kaliteli bir SPF çatı uygulayıcısı, ticari çatı kaplama endüstrisinde bir mükemmellik standardını karşılayacak veya aşacak bir eğitim, sınav ve deneyim kombinasyonu gerektirir. Bir kimyagerin teknik bilgisini, üretim sürecinin keskinliğini, satış, proje yönetimi ve müşteri ilişkilerinde yönetici uzmanlığını alır ve en önemlisi, üstün bir sprey poliüretan üretmek için tüm bu unsurları bir araya getirmek için kararlılık ve çaba gerektirir. köpük çatı sistemi. Gerçekten yetenekli sprey köpük uzmanları, bilgilerinin niteliklerini ve yetkinliklerini kanıtlayacağından, değerlerini asla küçümsemeyeceklerdir. Uygulama ve işçilik kalitesiz ise sistem beklendiği gibi çalışmayacaktır.

Güvenlik

Ticari çatı kaplama endüstrisinde işleri yapmanın iki yolu vardır: güvenli veya güvensiz. Titan Aplikatörlerinde tek seçenek güvenlidir. Ekip üyelerimizin hayatlarını korur, bina sakinlerinin hayatlarını korur ve müşterilerimizi ve bizi gereksiz risklere maruz kalmaktan korur. Ancak işin gerçeği, güvenli olmanın ve OSHA yönergelerine uymanın küçük bir maliyeti olduğudur.

Yüzey

SPF ve kaplamaların kombinasyonu, neredeyse tüm mevcut çatı sistemleri üzerinde çok etkili, koruyucu ve suya dayanıklı bir çatı kaplama sistemi üretir. Herhangi bir sprey poliüretan köpüğün uygulanmasından önce, yüzeyin durumu, temiz ve nem veya diğer kirleticilerden arındırılmış olduğundan emin olmak için incelenmelidir. Anormal derecede yüksek seviyelerde temizlik ve hazırlık çalışması, müşteri için daha yüksek bir maliyete neden olabilir. Ayrıca, alt tabakanın üzerindeki ve içindeki nem tamamen temizlenmelidir. Doymuş çatı malzemesinin çıkarılması gibi neme bağlı işçilik, fiyatı etkileyecektir.

Çatı Boyutu

Püskürtme köpüğü, yerinde püskürtüldüğü ve alt tabakaya kesintisiz, hafif ve kendiliğinden yanıp sönen bir ürün olarak yapıştığı için daha hızlı ve daha kolaydır. Sonuç olarak, diğer çatı sistemlerine kıyasla metrekare başına büyük bir tasarruf göreceksiniz. Ancak, ihale sürecinde çatı boyutu yine de bir rol oynayacaktır. Faktörler şunlardır: Malzeme ve ekipman lojistiği ve mobilizasyonu, malzeme taşımacılığı vb.

Kaplama

Sprey köpük çatı, ticari binanızı zorlu Colorado hava koşullarından korumak için harika bir su bariyeridir ancak Ultraviyole (UV) ışığına karşı düşük performans gösterir. Sonuç olarak, köpük koruyucu bir tabaka ile kaplanarak UV ışığından korunmalıdır. UV koruyucu kaplama için bir seçenek, sprey uygulanan çatı kaplamasıdır. Kaplama tipi (tipik olarak akrilik veya silikon), sprey köpük çatı kaplama sisteminin nihai maliyetini etkiler. Ayrıca, genel dayanıklılığını artırmak için kaplamamıza granüller yerleştirmeyi tercih ediyoruz. Bu aynı zamanda ön maliyetleri de etkileyebilir. Son olarak, bir sprey köpük çatı için başka bir koruyucu kaplama seçeneği de ezilmiş çakıldır.

Kalınlık

Sprey poliüretan köpük uygulamaları tipik olarak "tahta ayağı" ile gösterilir. Bir tahta ayağı, bir fit uzunluğunda bir fit genişliğinde ve bir inç kalınlığında bir hacim için bir ölçü birimidir. Bir inç çatı köpüğünün ortalama tahta ayağı maliyeti yaklaşık 1,65 dolar. Bu nedenle, iki inçlik kapalı hücreli çatı kaplama köpüğü uygulaması, fit kare başına yaklaşık 3,30 dolara mal olabilir. Örnek olay = Köpük ne kadar kalınsa, maliyet de o kadar yüksek olur!

Garanti

İyi garantilerin ve kötü garantilerin (ve bunları kimin desteklediğinin) ayrıntılarına girmeden, köpük çatı garantisi, ticari bir çatı kaplama projesinin nihai maliyetini şu şekilde özetleyerek etkileyebilir: garanti ne kadar uzunsa, o kadar fazla pahalı olacak

WhatsApp WhatsApp